• deratyzacja.jpg
  • dezynfekcja.jpg
  • dezynsekcja.jpg

Wszystkich właścicieli restauracji, pubów, piekarni, zakładów produkcyjnych oraz innych placówek przemysłu spożywczego zachęcamy do stałego monitoringu aktywności szkodników zgodnie z zasadami GHP, GMP oraz HACCP. Jest to najefektywniejszy i w pełni bezpieczny sposób na wyeliminowanie zagrażających wszelakich szkodników.

Prowadzimy wówczas pełna dokumentację z prowadzonych działań – „Program zabezpieczenia przed szkodnikami”, wymieniamy sukcesywnie zużyte pułapki, lepy oraz używane rodentycydy. Doradzamy także najkorzystniejsze rozwiązania tak aby szybko pozbyć się szkodników oraz możliwie najpełniej zabezpieczyć obsługiwany obiekt przed możliwą intestacją.

Jesteśmy członkiem PSPDDiD 



Copyright © 2024 NORDUS. Wszelkie prawa zastrzeżone.
Joomla! jest wolnym oprogramowaniem wydanym na warunkach GNU Powszechnej Licencji Publicznej.